Tassen en vrpakkingen

WE BRAND IT

Laat je merk rondgaan

DRUK – tassen en verpakkingen

Je merk neerzetten? Laat je merk rondgaan! Met bedrukt verpakkingsmateriaal, bijvoorbeeld, voor al je verkopen en verzendingen. Zo creëer je heel eenvoudig herkenning bij je doelgroep.

Handig, als je bijvoorbeeld een webshop hebt, of gewoon met enige regelmaat producten per post verstuurt.

Ook met bedrukte tassen kun je jouw organisatie overal laten zien. En er is zó veel keuze, dat je altijd wel iets vindt dat helemaal bij jouw brand image past. En praktisch is voor de ontvanger, bovendien.

Op de lange termijn betaalt deze vorm van herbruikbare reclame zich altijd terug. Dat geven we je op een briefje. Of een tas, in dit geval.

product verpakking bedrukken

STRIK EROM en KLAAR!

papieren tassen bedrukken

Waar doe je jouw doelgroep het grootste plezier mee? Een rugzakje of sporttas met jouw bedrijfslogo erop, een geschenktasje van papier, een hippe “totebag” of duurzame juten boodschappentas? Verzin het en wij bedrukken het.

Dat geldt natuurlijk ook voor al je verzend-, product en geschenkverpakkingen, van speciaalenvelop tot wijnetiket, van geschenkdoos tot -koker. Zelfs op de tape, die je gebruikt om je producten in te pakken, kunnen we je logo, bedrijfsnaam of boodschap drukken.

Professionele, verzorgde touch? Check!

We Brand it TIP

Welke producten verstuur jij? Wijn- of andere flessen? Breekbare items? Grotere of brievenbusformaatartikelen? Kokers, dozen met en zonder klep, luchtkussen- en vouwveilige kartonnen enveloppen, we kunnen voor vrijwel al je verzendingen een passende verpakking bedrukken. Gewoon een kwestie van vragen!

VOORBEELDEN VAN TASSEN EN VERPAKKINGEN DOOR WE BRAND IT